Gezondheids partners

Is chocolade gezond?

Hoewel er in melkchocolade erg veel suiker zit verwerkt, zit pure chocolade vaak vol met anti-oxidanten en gezonde mineralen!

Gereedschappen van de professional

Elke medische specialist heeft bepaalde tools of gereedschappen die hij/zij nodig heeft om het werk goed uit te kunnen voeren. Soms sta je er niet bij stil, maar veel van deze gereedschappen en middelen zijn onmisbaar! Denk bijvoorbeeld aan het belang van een goede steriele vloer op een operatiekamer of een comfortabele tandartsstoel voor het bezoek aan de tandarts of orthodontist.

Tandartsen in Zeist

Bent u op zoek naar een tandarts in de regio Zeist? Dan raden wij u de kliniek aan van DentalFriends

Goede mondzorg in Hoogvliet

Zoekt u naar specialisten op gebied van mondzorg? Mondzorg Aveling is gevestigd in Rotterdam en beschikt over een tandarts en parodontoloog.

BHV cursus voor noodsituaties

Ben jij voorbereid op noodsituaties? Weet je hoe een AED of brandblusser werkt? Volg een BHV cursus bij HBOsafe.nl of bhvcursus.nl , dan kun je snel ingrijpen.

Colonhydrotherapie

Al sinds de jaren 30 wordt er in Nederland gebruik gemaakt van colonhydrotherapie , een bewezen methode om je van je darmklachten af te krijgen.

 

Colonhydrotherapie

Al sinds de jaren 30 wordt er in Nederland gebruik gemaakt van colonhydrotherapie , een bewezen methode om je van je darmklachten af te krijgen.

Litteken behandelen

Op zoek naar een littekencreme , Staudt heeft de beste producten voor u in huis!

Angst voor de tandarts?

Kom langs bij de angsttandarts Amsterdam-west voor een special behandeling.

Een groot ongeluk gehad?

Schakel gelijk een letselschade advocaat in om alles voor je op te lossen!